• Vandaag was wel een heel bijzondere dag! We hadden onze eigen wedstrijd pas om 14.00 uur 's middags (uitslaaaaapen! Nouja dat zou kunnen ;-)) en we waren team van de week! Oplopen met het 1e, dat is toch wel onwijs leuk en spannend!
  Maar goed eerst de wedstrijd! Zonder Faya in het veld. Ze was maandag geopereerd aan haar neusamandelen en mocht echt niet korfballen van de arts. Dan maar het scorebord bijhouden en de stand in het notitieboekje!
  Onze scheids vandaag was de voorzitter (of zoals 1 van de kinderen zei: de baas van Ventura Sport). Fijn dat hij tijd had om te fluiten!
  Woensdag hadden we getraind op snel omschakelen en het gooien &vangen. Dat ging vandaag echt supergoed! Daardoor kon Sven de 1-0 maken en ook Eef scoorde zelfs 2 keer achter elkaar!
  Fedde en Tess scoorde daarna ook nog en zo stond het 5-1.
  Verdedigend ging het ook goed. Tess en Eef gingen zelfs al voorverdedigen! Fedde en Sven konden onwijs veel ballen onderscheppen. En dan ging de bal zoeffff over het hele veld heen naar iemand van ons die vrij stond!
  Vaak stond Sven daar al klaar en schoot ze er zo koelbloedig in! Maar we namen ook al doorloopballen en zelfs de uitwijkbal kwam al voorbij!
  De wedstrijd was erg leuk en we wonnen ook nog met 11-6!
  Na de wedstrijd gingen we wat drinken met elkaar en toen naar het 1e.
  We mochten mee naar de bespreking van de wedstrijd. Dat was wel heel interessant. En we kregen een opdracht: bijhouden hoe vaak een speler stilstaat in de aanval. Dus ons notitieboekje werd weer gepakt. We mochten eerst op de foto met het 1e en daarna oplopen. Dat was leuk! Er was best veel publiek, dus er was heel veel applaus voor ons! Tijdens de wedstrijd mochten we op de bank zitten. We hebben het scorebord bijgehouden, wie er scoorde en wie er natuurlijk stil stond in de aanval. In de rust hebben we onze analyse ook even gedeeld met het 1e. Er waren echt heel veel doelpunten en dus won het 1e ook. Echt heel leuk! Na afloop kregen we nog wat drinken en een zakje chips! Nou je begrijpt wel: wij hadden een topmiddag! Dankjewel dat we team van de week mochten zijn!
  En tot volgende week weer, dan korfballen we uit tegen Movado!