• Veel te lekker weer om binnen te korfballen!

    Een lekker zonnetje, weinig wind, eigenlijk wel heel lekker weer om buiten te korfballen! Maar we moeten echt nog in de zaal korfballen en daar was het best warm. Vandaag mochten we tegen Oranje Wit en Eef was vandaag aan de beurt om een hele wedstrijd te spelen.
    De vorige keer verloren we met 11-2 en we wisten nog van die wedstrijd dat het overgooien van de bal niet zo snel ging. Vandaag gingen we dus proberen om dat sneller te doen. En dat lukte zeker wel! We konden zelfs 9 keer scoren. En het leuke is: iedereen heeft gescoord en er waren zelfs al doorloopballen bij! Het was dus heel leuk om te zien dat we de bal snel over kunnen gooien en dat die doorloopballen ook al lukken. We merken wel dat het veld wat klein wordt voor ons, dus kom maar op met die 2 vakken!
    Wat vandaag moeilijk was, was het omschakelen. Ben je net lekker aan het aanvallen, heeft de tegenpartij ineens de bal. Oranje Wit reageerde daar goed op en waren snel bij hun korf. Wij waren alleen soms net te laat bij onze tegenstander. Uiteindelijk verloren we met 17-9. We spelen nu nog 2 keer binnen: volgende week uit tegen PKC en op 1 april (geen grap!) thuis tegen Movado! Tot de volgende keer!