Ventura Sport wint van Sperwers

Afgelopen zaterdag heeft Ventura Sport gemakkelijk gewonnen van de rode lantaarndrager Sperwers. In eengezapige wedstrijd, mede door de weersomstandigheden, deed de ploeg van trainer Arie Kranendonk wat het moest doen, namelijk winnen. De wedstrijd eindigde in een ruime 11-20 overwinning.

In de eerste helft bleek er al geen vuiltje aan de lucht, ondanks dat Sperwers er veel energie in gooide, was het al snel duidelijk wie de bovenliggende partij was. Zonder zich al teveel inspanning te leveren speelde Ventura Sport een degelijke pot en was de ruststand 4-9. Na rust eigenlijk hetzelfde beeld waarbij Ventura Sport constant aan de goede kant van de score bleef en nog verder uitliep, Sperwers bleek duidelijk een maatje te klein. De wedstrijd eindigde in een solide 11-20 overwinning.

Door deze overwinning staat Ventura Sport op de 3e plek en heeft het zich ruim op tijd veilig weten te spelen. Met een punt achterstand op nummer 2 Dijkvogels zit wellicht nog een bonus in, echter hebben de Strijenaren wel een moeilijker programma. Op 26 mei speelt het tegen de ongeslagen koploper en kampioen OZC, uit werd er kansloos verloren maar misschien is er wat mogelijk in Strijen. De wedstrijd begint om 15.30 uur in Strijen.

Doelpuntenmakers: Arnold in’t Veld 8, Nathan Visser 3, Lotte Buitendijk/Siebe Buitendijk/Lennert Leunis/Marlissa Seton ieder 2 en Sanne van de Maas 1.