Ventura Sport verliest van kampioen

Afgelopen zaterdag de een na laatste wedstrijd verloren tegen het ongenaakbare KIOS uit Nieuw-Vennep. Vooraf werd er gehoopt op een herhaling van de stunt op Madjoe, echter bleek al gauw dat de hoop tevergeefs was. KIOS is ongeslagen en winnen alles ruim in de poule en is voor iedereen een paar maten te groot dit seizoen, einduitslag 11-26.

Vol goede moed werd er gestart door de thuisploeg en Ventura Sport kwam nog op een 1-0 voorsprong, echter was het daarna KIOS wat de dienst uitmaakte. Ventura Sport probeerde de druk hoog te houden en hield dit tot 10 minuten voor rust vol, ondanks alle goede bedoelingen kon de thuisploeg niet voorkomen dat KIOS wegliep tot aan 4-14 bij rust.

In de 2e helft was het zaak om aanvallend meer uit de verf te komen, om het “goede” gevoel vast te houden van de laatste weken. Dit lukte mede omdat KIOS te touwtjes liet vieren en de 2e helft werd afgesloten met 7-12. Hierdoor kwam de eindstand van 11-26 op het scorebord. KIOS was een paar maten te groot voor Ventura Sport en kroonde zich tot een terechte ongeslagen kampioen.

Helaas geen stunt maar een terechte nederlaag tegen een te goede ploeg. De pijlen van Ventura Sport zullen nu gericht zijn op NIO, de tegenstander over 2 weken. Ventura Sport is directe degradatie ontlopen en kan bij winst ook eventueel nog beslissingswedstrijden ontlopen. De wedstrijd is op 10 maart en begint om 15.30 in Rotterdam. De Strijenaren kunnen alle steun gebruiken, dus bij deze ook de oproep aan alle supporters om in grote getalen richting Rotterdam te komen om de ploeg te ondersteunen.

Doelpuntenmakers; Nathan visser 3, Arnold in’t Veld 2, Arco Dalm 2, Lotte Buitendijk 2, Sanne van de Maas 1