Ventura Sport verliest van buren ADO

Na de verliespartij tegen Dijkvogels van vorige week, was het zaak om tegen de buren uit ‘s-Gravendeel te winnen. Bij verlies zou namelijk de aansluiting met de top verloren gaan. Ventura Sport werd eigenlijk op alle fronten afgetroefd door een fel en vastberaden ADO, waardoor de punten terecht in ‘s-Gravendeel bleven, einduitslag 21-14.

De start was overduidelijk voor de thuisploeg ADO, al snel werd het 2-0. Daarmee was de trend gelijk gezet, een slap Ventura Sport wat op alle fronten tekort kwam tegen een messcherpe tegenstander. In een hoog tempo vergrootte ADO de voorsprong naar een 6-1, de verdediging van de ploeg van trainer Arthur Buitendijk liet de ‘s-Gravendelers te makkelijk aanleggen voor het schot. Daarnaast was de ploeg niet in staat om de druk naar binnen eruit te halen wat resulteerde in een hoop doelpunten in de eerste helft. ADO scoorde lekker door en rust werd bereikt met een verdiende 15-7 tussenstand.

In de rust probeerde trainer Arthur Buitendijk de spelers van Ventura Sport wakker te schudden. Na rust was Ventura Sport iets meer bij de les, waardoor de doelpunten bij ADO wat schaarser werden. Helaas was Ventura Sport ook niet bij machte om het ADO heel lastig te maken, de wedstrijd kabbelde een beetje verder. De spirit en de wil om te winnen was niet aanwezig bij de Strijenaren. De wedstrijd werd beëindigd met een 21-14 uitslag.

Door 2 verliespartijen op rij is Ventura Sport wel “klaar” dit seizoen, het gat met de nummer 1 en 2 is nu 3 punten en ADO staat op 1 punt voorsprong. Deze week staat in het teken van de wonden likken en a.s. zaterdag staat de wedstrijd tegen Olympia uit Spijkenisse op het programma, de wedstrijd begint om 15.30 uur in Strijen.

Doelpuntenmakers: Jonah Sanderse 5, Siebe Buitendijk 4, Arco Dalm 3, Naidja van Aelst 2