• Vandaag de laatste veld wedstrijd tegen Kinderdijk.

  5 stuiterballen gesignaleerd! Waar? Nou daar op dat veld.
  Kampioen kampioen kampioen.

  Ok even rustig nu….opperde de twee coaches. We moeten eerst nog een wedstrijd korfballen en daarna gaan we feestvieren. Eerst zien te winnen. Want wie kampioen wil zijn moet alles willen toch?
  Een heerlijke regenachtige dag dus de bal is glad vandaag. Goed vrijlopen de bal snel overspelen en verdedigen. Paar tips vanuit ons als coach. Of ze het gehoord hebben weten we niet want ze waren niet te houden. Gelukkig floot de scheidsrechter snel om te beginnen. Denk dat hij de regen ook niet waardeerde. Super leuk want het was de papa van Fedde.
  Nou dat stuitergedrag van voor de wedstrijd ging ook door tijdens de wedstrijd. De ballen vlogen er weer feilloos in. Echt ze waren on fire alle 5.
  Er was afgelopen week getraind op snel overspelen naar elkaar. Dit oefende ze heel goed nu tijdens de wedstrijd. Aangooien van onder de korf werd gedaan en ook vrijlopen ging geweldig. Soms door de gladheid van de bal werd deze weleens gemist maar ok niet al te streng zijn, kan gebeuren.!! Al snel kwamen we op voorsprong door Fedde die ze er weer 7 inknalde zeg. Poehe wat kan die raak schieten. Ook Eef liet van zich zien en maakte er wel 4. Super knap.
  Faya was zoals ze vaak genoemd wordt weer in de speedy conzales modus. Onderschepte weer een tal van ballen en scoorde en ook 2.
  Sven kwam ook nog om de hoek kijken en knalde er even 1 in zeg.
  Goed verdedigd vandaag en lange ballen gegooid. Zo ook die Tess. Rood shirt aan en door voor jongen. Rood shirt uit en weer meisje zijn. Het doet haar niks en ze blijft in haar element.
  Die gooit het hele veld over, springt er ineens tussen pakt de bal af van de tegenstander. Verdedigd zo goed dat de ander niets meer kan zien. Ja ja alles 5 zo belangrijk. En dan zie je…dan ben je voor de tweede keer kampioen. Echte toppers. We hebben genoten van jullie enthousiasme en gekkigheid. Ok genoeg nu we gaan taart eten.