• Help mee met onze voedselbankactie!

  Korfbalvereniging Ventura Sport doet mee aan de voedselbankactie van de NOC*NSF en de KNKV in de maand april, en we kunnen de hulp van iedereen daarbij goed gebruiken!

  Wat houdt de voedselbankactie in?

  De voedselbankactie in april is een initiatief waar sportclubs door heel Nederland aan deelnemen. April blijkt voor voedselbanken in Nederland een uitdagende week, omdat de voorraad aan boodschappen die eerder is opgebouwd rond de feestdagen in december, tegen die tijd vaak uitgeput is. Daarom slaat Ventura Sport, in samenwerking met sportbonden en andere clubs, de handen ineen om houdbare producten in te zamelen.

  Waarom doen wij mee?

  Deze actie is een mooie kans om onze club te laten schitteren en hulp te bieden aan mensen in onze regio die het nodig hebben. We maken echt een verschil en versterken onze band met de lokale voedselbank en andere partners, zoals het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Deelname aan de voedselbankactie verstrekt het gevoel van verbondenheid en trots binnen onze club.

  Producten

  In samenspraak met de lokale voedselbank is een lijst met producten opgesteld die zij het hardst nodig hebben. Het gaat om de volgende producten:

  ·        Maaltijdsoepen

  ·        Peulvruchten

  ·        Vis in blik

  ·        Groente of fruit in blik

  ·        Koffie en thee

  ·        Zilvervliesrijst of meergranenrijst

  ·        Olie (olijfolie, zonnebloemolie)

  ·        Pakken drinken en siroop

  ·        Tomatenblokjes

  ·        Toiletpapier

  ·        Tandpasta

  ·        Schoonmaakmiddelen

   

  Inzameldagen

  Van 2 april tot 20 april kunnen de producten ingeleverd worden bij de kantine van Ventura Sport. Het adres is Sportlaan 20, 3291 TN Strijen. De kantine is open op onderstaande tijden:

  • 2 april van 18:30 tot 21:30
  • 4 april van 18:30 tot 21:30
  • 6 april van 12:00 tot 17:00
  • 9 april van 18:30 tot 21:30
  • 11 april van 18:30 tot 21:30
  • 16 april van 18:30 tot 21:30
  • 18 april van 18:30 tot 21:30
  • 20 april van 10:00 tot 13:00

  Actiedag

  Op zaterdag 6 april organiseren we een kick-off van de actie. Naast het inzamelen van producten kan er die dag gewed worden op de uitslag van de eerste thuiswedstrijd van Ventura Sport 1 tegen Triade 1. De totale opbrengst hiervan, inclusief een deel van de baromzet, wordt gebruikt om boodschappen te doen voor de lokale voedselbank.

  Help mee en steun de lokale voedselbank!

  Download hier de flyer!