• Feestje!

    Vandaag onze laatste wedstrijd in de zaal! Dat was geen straf met al die regen. Vrijdagavond hadden we spandoeken kunnen maken voor de kampioenswedstrijd van het 1e. Wij hadden er natuurlijk ook 1! En het leuke is dat de spandoeken voor en tijdens onze wedstrijd werden opgehangen. Ouders: bedankt voor jullie hulp daarbij!
    Vandaag was ook nog eens de verjaardag van Faya! Dus we wilden van onze wedstrijd wel een feestje maken. Nou dat is gelukt!
    Faya was weer ouderwets overal in het veld! Ze verdedigde weer zo goed en pakte weer veel ballen af. En voordat de tegenstander het door had, was ze al bij haar eigen korf om te schieten! Sven was ook weer ouderwets on fire en zag precies de kansjes die hij dus kon scoren. En dan die Eef! Zij kon vandaag ook goed vrijkomen van haar tegenstander en ook nog scoren. Fedde was ook al zo goed bezig. Supergoed aan het verdedigen en ook nog scoren, zelfs nog 1 ringloos! En tot slot onze lange Tess. Ook zij was vandaag lekker bezig, of ze nou een klein meisje of een jongen moet verdedigen, het maakt niet uit. En ze scoorde ook weer. Het was weer heel mooi om te zien dat ze allemaal zagen wie er vrij stond om te schieten. Er waren hele mooie aanvallen, en wat werd er weer heel goed verdedigd! We hebben uiteindelijk gewonnen met 16-3! Echt superleuk! Daarna trakteerde Faya en hebben we ook nog het 1e aangemoedigd. Bij deze willen we het 1e natuurlijk feliciteren met het kampioenschap!
    We zijn nu even vrij, maar over een paar weken zijn we er weer!