• Eigenlijk hadden we afgelopen zaterdag moeten korfballen tegen Oranje Wit, maar zij konden toen niet. De wedstrijd werd dus verzet naar onze trainingsavond. Het kwam ons ook wel goed uit, want Fedde was vorige week ziek. Vandaag was hij net weer fit genoeg om mee te doen.
    Het waaide wel flink hoor, daar moesten we echt even aan wennen! Het ging in het begin ook wel wat lastig en kwamen ook nog even achter. Maar we bleven goed ons best doen! We konden ook best vaak schieten, maar ze gingen er gewoon even niet in. Eef scoorde nog wel 2 mooie doelpunten, maar had de pech dat ze dan net weer verdedigd waren. We probeerden ook weer doorloopballen te nemen. Tess kwam er zelfs al een paar keer heel goed langs en kon ook nog schieten, maar ze gingen helaas mis. Gelukkig hebben we Sven die uiteindelijk altijd wel een keer scoort en dus de 1-1 maakte. Dat was stiekem toch wel fijn. We gingen ook steeds beter kijken en gooien naar elkaar, waardoor de aanvallen beter gingen en zo kregen we nog meer kansen. De 2-1 kwam van Fedde. Hij hield het goed vol, ondanks dat hij net beter was, best knap! En toen hadden Sven en Fedde het gat in de korf dus weer gevonden en scoorden ook nog de 1-3 en 1-4. Faya kreeg tot slot nog een strafworp mee, omdat ze verdedigd werd door een jongen. Een strafworp is lekker rustig schieten vanaf 2,5 meter; nou dat kan Faya wel! Die scoorde ze natuurlijk! Oranje Wit scoorde het laatste doelpunt van de wedstrijd, waardoor we wonnen met 5-2. De strafworpen wonnen we met 2-1.

    We zijn net profs trouwens, want zaterdag mogen we alweer korfballen! Dan spelen we onze 1 na laatste wedstrijd van het veldseizoen uit bij PKC!