• Vandaag hadden we onze eerste thuiswedstrijd in de zaal. Zonder Eef, want zij was ziek. Fedde speelde ook nog niet mee, maar was gelukkig wel al in de zaal om ons te supporteren en mee te doen met de strafworpen. Charlotte wilde gelukkig met ons mee doen.
  Het was lekker druk in de hal, gezellig, maar ook veel herrie. We leken het 1e wel, in plaats van de E1.
  We hadden in de wedstrijd echt superveel kansen, maar in het begin van de wedstrijd wilden ze er maar niet in. Totdat Tess scoorde en daarna Charlotte! Charlotte scoorde zelfs 4 keer achter elkaar, echt heel knap! Maarja bij Deetossnel dachten ze: dat kunnen wij ook! En toen scoorden zij er dus 4. Het werd de wedstrijd van de lange ballen, beetje counterkorfbal zeg maar. We denken dat het publiek wel spierpijn in hun nek moet hebben gekregen van dat heen en weer kijken. Deetossnel gooide de bal snel naar hun korf. Dus we moesten zorgen dat we dicht bij onze eigen tegenstander bleven. En als onze eigen tegenstander dan de bal had, moesten we met onze handen goed de bal verdedigen, zodat de andere 3 de tijd kregen om bij hun tegenstander te komen. Nou, dat was allemaal nog best moeilijk zeg.
  Wij gooiden overigens zelf ook van die lange ballen en daar kregen wij ook weer kansen uit. Sven heeft trouwens vandaag onwijs veel ballen binnen de lijn gehouden. Iedere keer kon hij hem net binnen tikken. Superbelangrijk, want dan konden wij ook weer aanvallen. Faya was vandaag on fire en gaat steeds van steeds verder schieten! Ze scoorde er maar liefst 5! En ook Charlotte gooide er in de 2e helft ook nog een 1 in. Enne Sven dan? Die scoorde natuurlijk ook een heel mooi en ver doelpunt! Wat een doelpuntenfeest was het weer vandaag.
  We hebben heel hard gewerkt en elkaar goed geholpen. En we wonnen ook nog met 12-7!
  Nou Eef en Fedde, we hopen dat jullie snel weer fit zijn! Charlotte, onwijs bedankt dat je mee wilde doen!
  Volgende week zijn we een weekendje vrij, maar daarna mogen we weer lekker korfballen! Tot dan!