• De E1 on fire!

  Vanmorgen vroeg kwam er in de groepsapp het berichtje dat Fedde nog ziek was en helaas niet mee kon doen. Dat was wel even jammer. Beterschap nog!
  Dus we gingen met zn 4-en en veel supporters op weg naar PKC.
  We hadden afgelopen week getraind op snel reageren (vraag maar eens naar het woord tosti bij de kinderen) en met partijtjes om vooral in beweging te blijven en de bal niet op de grond te laten vallen, maar snel die bal te pakken. Vandaag gingen we dus proberen om snel te reageren, zeker als PKC de bal zou onderscheppen. En aanvallend gingen we proberen om de bal snel te gooien en ook goed te bewegen.
  De eerste helft was best nog spannend. Dan stonden wij voor, dan PKC weer, dan was het weer gelijk. We konden al goed voor elkaar een steunpunt neerzetten en dan doorloopballen nemen. En ze gingen er ook nog in, echt superknap! Faya was echt on fire met die doorloopballen en scoorde zo een echte hattrick. De ruststand was 3-5.
  We spraken in de rust af om nog dichter bij onze tegenstander te blijven met verdedigen. Aanvallend gingen die doorloopballen lekker, maar soms stonden we weleens op een rijtje te wachten en dat was niet zo handig. Dus we besloten om te proberen om meer in beweging te blijven en de bal ook eens te gooien, zodat er geschoten kon worden. We kunnen namelijk ook van steeds verder schieten.
  Nou die tweede helft.. waar moeten we beginnen? Het ging echt supergoed! Dacht PKC de bal naar een ander te gooien, had Sven hem ineens te pakken. Hij was echt overal. Het reageren ging ook een stuk beter, dus PKC kon bijna niet meer scoren! Onze aanvallen gingen ook steeds beter en we keken ook goed naar elkaar wie er vrij stond. Doorloopballen, schoten van dichtbij en ver weg, eenstrafworp… we scoorden overal vandaan! Faya was de tweede helft nog steeds op schot en scoorde er weer drie. Maar ook Eef scoorde 2 hele mooie doelpunten. En bij die 2e riep ze heel goed dat ze vrij stond. Knap gedaan hoor! Sven was ook al zo on fire die 2e helft en scoorde er ook nog 3. Tess schrok nog even een keertje van haar doelpunt. Ze schoot hem zo van heel ver erin. Het lukte haar ook nog om doorloopballen te scoren.
  En zo wonnen we de wedstrijd met 6-16! Dat zijn gewoon 11 doelpunten in 1 helft, dat vinden we best knap van onszelf!

  Volgende week spelen we onze laatste zaalwedstrijd: thuis om 14.00 uur tegen Movado. We zijn van plan om er een feestje van te maken, komen jullie kijken?