• Dinsdag was de vloer nog nat, gisteren zijn de lijnen gezet, maar vandaag was de zaalvloer klaar! De 1e thuiswedstrijd en dan ook nog op een nieuwe vloer. Het was allemaal wel een ontdekkingstocht: via plassen en een soort waterval (wat een regen he, wanneer houdt het op?), kwam je in de gang. Daar even de schoenen uit en dan de hal in. Even een rondje over de lijnen van het veld (3 keer zwart, 1 keer geel) en gelukkig stonden de korven er al (die voetplaten zijn best zwaar).
    Oranje Wit was duidelijk verder met korfballen dan wij. Dat is helemaal niet erg, dat hoort erbij als je hoger gaat spelen. En soms waren we ook nog even aan het dromen, en dan is het best hard rennen om weer op tijd bij je tegenstander te zijn. Misschien als je de eindstand ziet, denk je dat we niet zo goed waren, maar dat klopt niet hoor! Ook als je even niet scoort of de tegenpartij wint, kun je goed spelen. Natuurlijk kan het soms ook beter, maar dat mag ook, anders hebben de trainers niets meer te doen ;-).
    We hebben hele mooie kansen gehad, die helaas mis gingen. Faya maakte nog wel 2 hele mooie strafworpen in de wedstrijd! En ook verdedigend lieten we ook echt wel mooie dingen zien.
    We hebben dus vandaag verloren, maar we gaan volgende week eindelijk weer lekker in de zaal trainen. Volgende week spelen we weer thuis en zijn we ook nog team van de week bij het 1e! We hopen jullie dan te zien in de sporthal!